Maailmani

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 

Ei ihoa
jota koskettaa
haluaisin enemmän

Romaaniksi tekstit selässäsi paisuneet
Annan yöksi oikoluettavaksi
Toivon kirjoittavani jatko-osan
Sitoa kannet yhdessä yhteen
jos lankamme riittää

Eikä tule kauniimpaa
kuin pörrötetyn tukan alta
kasvosi
ruskeat silmät
hymysi

Muista kohdista puhumattakaan
ajatuskin jo pakottaa hetkeksi istumaan

Ettei tärkein unohtuisi
on sydämesi lämmin


Lähelläsi syksynkin tuulet
saavat vain huvittuneen tunteen
Alastomana otan viiman vastaan

Eikä se että olisin sanonut jo kaiken
vaan kuinka paljon sinussa olisikaan
kaunista loppuelämäksi jaettavaa

Rakastan sua

Selite: 
L:lle
Kategoria: 
 

Kommentit

...siis finaaliin pääsyn johdosta.

Upea tämäkin.. niin käsinkosketeltavaksi tuot tunteet, rakkauden, sanoillasi. Huikeaa rakkausrunoutta!!

finlisti=finalisti

Tää on hyvä! Tykkäsin siis :)
Ja onnea finlistille!

Oih... Herkkää. :))

 

Käyttäjän kaikki runot