Kun numerotkin alkavat näyttää lempeämmiltä

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 

Ylitin
Kolmenkymmenen
Ajatella
Minäkin

Eikä tarvinnut taipua
normaalista enempään

mutta sisälläsi
tuo yli kolmenkymmenen

jolle
kuiskaillut
kuunnellut

uneen
laulanut

On se niin

Eniten on
jäykkyyttä

pelkoa

uskallusta
uskoa

Hyvin tässä käy
Hyväksi isäksi rahkeita
keskinkertaisuudessakin

Että

vaikka rankkaa olisikin
meissä slti yhteistä
tarpeeksi vahvaa
sidettä yhteen
sidottua

Tervetuloa

Hento
aarteemme


Pidämme sinusta huolta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin tuotu kirjoittajan tunnemaailma.
 

Käyttäjän kaikki runot