Syksy

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 

Ravistelee tätä puuta

irrottaa juuriaan myöten
lähettää luoksesi lehden jokaisen



Lähelläsi kimpuksi muovautuvat

sydämesi tuulensuojaksi

ettei sinun tulisi kylmä


Tulevaan välistä sormien
varovasti katsovat

Antavat valinnan
vapauden määrittelet itse

Poimiansa käsissä
kasvaa alku

Mitä sille teet?

Selite: 
L:lle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot