Tämä tie on on tarkoitettu meille

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 
     Isä

haluan tunnustaa

On meillä viimeiseen
kahteen mahtunut
        
        On tunnettu tuskaa
        väliin tukehduttukin
                   
                   On suudelmin elvytetty
                   kuolleistakin noustu
Haaveista

        haluihin

               kuunneltu
                               
                         toteen laitettu
Kiitos isä

että

näidenkin jälkeen
meillä toisemme

että

tuleville
ykkösille
kymmenillekin

täällä jokaiselle

halua

meitä

ikuisen

rakkauden nimeen
Selite: 
Rakkaalle vaimolleni L:lle <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi kaunista, vaimosi on kyllä onnentyttö kun omaa tälläisen runopojan (:

Kaunis kiitosruno rakkaalleen.

Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot