Rakkauteni sinuun

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 

Kun ajattelen sinua


tuntuu kuin
kesän lämpö hemmottelisi
niittyjen kukat kutittelisi jalkapohjia

Kun ikävöin sinua


tuntuu kuin

jokainen kohta minussa huutaisi
kuin läheisensä kadottaneet rakkaintaan

Edessäsi

eikä voisi olla rakkaampaa
mitään kauniimpaa

Olet sydämeni lämpö

hehkuva


talven


odotus

Selite: 
L:lle
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihana niiin vapaa suosikkeihin

Aitoa rakkautta... Ihastuttavan kaunis runo!

Ihana : )

Läpikuultavaa kauneutta, ikävän helmiäsi rannalla keräilet :) Wondeful!!

 

Käyttäjän kaikki runot