Unintended

Runoilija miika

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.3.2021 17:05

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1978

 

Käteni rinnallasi
tunnustelin sykettäsi
Laskin omani
levollisin mielin

Halusin kulkea samaa rataa
Otavan lähettyville

Hengitimme
pallean kautta
käsi kädessä
syvään
uneen

Sinä yönä ei paleltanut
oli ihosi peittona

Heräsin
aamuun
hymyillen

Selite: 
L:lle
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa runoilua rakkaudesta... :)

värisyttävää :). ja musen kappaleella otsikointi tuo vielä haikean lisäsävyn runoon.

Ihana rakkausruno!!

ja tässä kaikki. rakkautta voi melkein koskettaa kun tätä lukee.. upea.

Kukapa ei rakkaansa vierestä heräisi hymyillen.

Sykkivän Ihana Rakkausruno.

Rakkausrunojen aatelia. <3

 

Käyttäjän kaikki runot