Kysymyksiä elämästä

Runoilija Nekku69

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastaa ihmistä joka ei rakasta sinua?
 

Miksi kerroit sen minulle?
Miksi sanoit että rakastat minua?
Mietin usein, miksi juuri minä...
Etkö voisi olla sekunttiakaan rakastamasta minua?
Miksi annoit minulle mahdollisuuden?
Tahdon vain onnellisen elämän<3
Miksi edes rakastan sinua? Pitäisikö minun rakastaa jotain toista ihmistä?
Miksi en saa olla onnellinen?
Tahdon olla ystäväsi aina, minulla on monta hyvää syytä elää..
Tahtoisin vain pitää kädestäsi kiinni ja sanoa sinulle miksi rakastan juuri sinua, miksi olet tehnyt minun elämästäni onnellisen..
Olenko edes onnellinen? Mistä tiedän että olenko onnellinen?
Kertooko tunteeni mitään?
Tiedän ketä rakastan ja miksi<3
Rakasta minua ja pidä kiinni älä koskaan päästä irti.
Miksi edes elämä tuottaa niin paljon kysymyksiä.....

Selite: 
Rakastan sua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot