Sinut kokonaan

Runoilija murmeli89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 20:30

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.12.1989


hymyile eikä kukaan huomaa että sinuun sattuu...

Vain hullu kokeilee veden syvyyttä molemmin jaloin

Kyynel osoittaa kyvyn tuntea ja rakastaa.


Psykologinen fakta on, että pituus tuo enemmän kunnioitusta

Sananen vielä runoistani.. Kirjoitan omasta elämästäni ja ajatuksistani ja siitä mikä vielä piilottelee sydämeni perimmäisessä laatikossa joka on nurkassa jossain...
 
Kerro minulle
Oletko vain kaunis heijastus pimeydessä
kuunloiste kiteytyneessä lumessa
joka lailla yön katoaa aamun sarastukseen

vai oletko sittenkin
toivo pimenevässä illassa
rakkauden hehku rinnassani
joka kevään ensisäteiden lailla lämmittää

tule lähelleni
aamukasteen lailla hehkumaan
tuulen tuivertamaa kauneutta
tahdon ottaa sinut vailla pelkoa huomisesta

Luotan, että olet siinä
Kun liu'utaan pimeyteen
otathan kädestäni tiukasti kiinni
etten eksy varjoihin tanssimaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki tai ei mitään!

Runo on Kaunis Kaipaus,
Onnellinen Odotus <3
Kaunista:3
 

Käyttäjän kaikki runot