Nimetön

Runoilija murmeli89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.9.2021 20:30

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.12.1989


hymyile eikä kukaan huomaa että sinuun sattuu...

Vain hullu kokeilee veden syvyyttä molemmin jaloin

Kyynel osoittaa kyvyn tuntea ja rakastaa.


Psykologinen fakta on, että pituus tuo enemmän kunnioitusta

Sananen vielä runoistani.. Kirjoitan omasta elämästäni ja ajatuksistani ja siitä mikä vielä piilottelee sydämeni perimmäisessä laatikossa joka on nurkassa jossain...
 

Kun pelko on muuttanut asumaan meihin
Ja kaipaus virittää pesää mieliimme.
On olemassa voima,
Joka sulkee tuon kaiken pois
Ja antaa rauhan sydämiimme,
Tuo lohtua pimeyteen
Ja unohtaa iäksi virheemme.
Se on rakkaus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot