Lopetettu etsintä.

Runoilija Kivi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä lopetin sen kujan juoksun,
loputtoman ja tuskaisen.

Minä päätin olla tässä,
vahvana,
elämässä.

Mitä huominen tuo,
mitä se mennessään vie.
Minun on kuitenkin kuljettava tämä tie.
Hiljaisuus ympärillä,
hetken rauha sielulla levottomalla.

Surua ja tuskaa,
saan varmasti vielä tuntea,
mutta minä en enää yritä.
Minä en yritä olla onnellinen.
En jahtaa mitään,
en etsi ketään.

Onnellisuus, se pirulainen,
mitä se edes on?
Minä olen vain tässä,
vahvana elämässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot