Nimetön

Runoilija memyselfandi

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä en ehkä täysin käsitä
miten mun kuuluis elää mun elämä
Enkä mä usko että säkään oot siitä päättämään
eihän susta oo mihinkään

En jaksa enää vajota eiliseen
mä uskon pelkästään huomiseen
On tärkeempiä asioita kun menneisyys
mulla on taas elämään uusi syy

Ja kun sä joku päivä tajuat
kuinka paljon rakastat
Mä nauran sulle ja totean;
se juna meni jo
eikä takas oo tulemista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot