ylläpidetään tulta joka on jo sammunut

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

ei muistella vanhoja aikoja
sanoin ja naurahdin

miten olisinkaan voinut
kuvitella
edes aavistaa

pahoja sanoja
aavistuksia
mielipiteitä
valheita totuuksina

muka minun elämästäni
osasit puhua paremmin
kuin minä itse

vaikkei edes tervehditty

Selite: 
huono ratkaisu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin! surullinen ja aivan mahtavasti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot