bootycall

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

otan mitä haluan
aamulla poistun vähin äänin

mutta

kainalostasi on hävinnyt se
minunmuotoinen kohta
kuin vääränapaiset magneetit hyljimme
toisiamme
emme ole enää toistemme symmetriset puolikkaat

olemme vain kaksi palaa muistojen palapelistä
ne yhteensopimattomat

ei enää kuiskauksiasi korvaani aamulla
kulta mitä haluaisit aamupalaksi

Selite: 
some old fires were burning.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysähdys.
Tämä on kauniisti kirjoitettu.Pidän todella tavastasi kirjoittaa,se saa lukijan,ainakin minut,miettimään joitakin asioita,jotka harvemmin itseni pysäyttävät.

Hymyn poikanen syntyi ehkäpä
"kainalostasi on hävinnyt se
minunmuotoinen kohta" -kohdasta,

mutta loppu,viimeinen säe kruunasi kaiken.

 

Käyttäjän kaikki runot