puhtaalta pöydältä

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

vuosia
olen laskenut
kuluneita sekunteja

rientänyt kellon edelle
ohittanut neiti ajan

päästäkseni
tuleviin kuukausiin
tähän päivään

jolloin
tyhjennän pöydän
unohdan menneet
käännän sivua
elämän kirjassa

enkä käänny katsomaan
mitä jäikään jälkeeni

poltan sillat takanani

Selite: 
pako aavekaupungista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot