hetkinen tunnenko sinua ollenkaan?

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

hyvää syntymäpäivää
isä
vai voinko edes siitäkään olla varma

ehkä tästäkin on vaiettu
eletty salattua elämää

lukittu kaappeihin
luurangot

valheella on lyhyet jäljet

valheella,
jota salaisuudeksikin kutsutaan

Selite: 
salatut elämät.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo.

Hienosti kirjoitettu ja hyvin sanottu isällesi!

 

Käyttäjän kaikki runot