tiskirätti

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

nämä vuodet
kasvattivat meidät yhteen
vaiko sittenkin
yhdessä erikseen

sisaruus todistettiin
vääräksi
kuulutettiin kovin äänin
turhanpäiväisin sanoin

samasta kylkiluusta
ei meitä oltukaan tehty

eri reiteillekin tiet veivät

Selite: 
~18 vuotta roskikseen 3.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot