Kuolema

Runoilija Angelika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuolema kalvaa lähellä sydäntämme. Tuntuu kuin siitä ei pääsisi koskaan pois. Joku läheinen, ystävä tai lemmikki on saattanut kuolla. Kuolema on aina yhtä vaikeaa. Surra saa, mutta täytyy muistaa jatkaa elämää. Aina on ystäviä, jotka auttaa.

Selite: 
Se oli huono.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runona ei ehkä niin erikoinen, mutta ajatus tässä oli kyllä hyvä ja tosi...

Hei, ei tämä nyt ihan toivoton ole! (Oli pakko kirjoittaa arvostelu, taas ;) Ja oot oikeassa... Jokaisella se eka ei ehkä ole loistavin :) Lue vaikka jokin mun ekoista... :(

Kiitos kaikille, jotka arvosteli tän.
Nyt vasta huomaan kuinka surkee toi oli.
Mutta kaikillahan on se ensimmäinen runo, eikö?

Jep... Juteltiin juuri ussantunnilla kuolemasta ;( Kaikkea ei voi käsittää, mutta surevankin elämä jatkuu! Olet oikeassa...
Kiitos viestistäsi. ;)

Sanalla sanoen: surkeaa. Tämä on niiiiin klisee että pelottaa. Ja rivitystä ei ole laisinkaan. Hö.

Asiatekstiä, eikä tässä ole mitään uutta.
Mutta täyttä totta tämä on.
Osanottoni sinulle.
Totta, viimeinen lause kruunasi kaiken.
Silti liian usein jätetään kertomatta juuri ystäville totuus.

Kauniisti sanailet. Lopussa lohdullinen ajatus: ystäviin voi surun tullen turvata, jakaa murheita, saada lämpöä.
Tervetuloa runoilevaan joukkoomme. :)

Ihana...Pidän^^
Ja onnea sullekkin samanapäivänä näköjään ollaan synnytty,, :)

 

Käyttäjän kaikki runot