elämän mäet

Runoilija Lurumba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MINUN RUNONI Sanoja rakkausesta, Onnellisten viestien maailmasta. Sanoja vihasta, Tuskan julmasta maailmasta. Sanoja ikävästä, Kaipuun loputtomasta maailmasta. Sanoja sieltä täältä, Kertoen sielun maailmasta. Sanoja minusta, Myöntämättä niiden olevan, Minun omasta maailmasta.
 

Elämä on yhtä mäkeä;

Välillä pitää kiivetä rinnettä ylös hiestä märkänä,
välillä voi hypätä virran mukaan
ja antaa sen vain viedä.

Harvoin on tasaista.

Tasaisuus on toisaalta puuduttavaa;

jos ei koskaan tulisi vastaan ylämäkiä,
ei se virtakaan tuntuisi niin kovin miellyttävältä.
Mutta ylämäen jälkeen virtaan on mukava hypätä,
antaa sen kuljettaa mukanaan
ja nauttia hetki siitä...

...kunnes lopulta
taas on aika kiivetä ylöspäin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot