Elisa ja Olavi

Runoilija siiliseventyone

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

IT-duunari. Runoilee joskus...
 

Nauroit usein
Että kun lähdemme pois
Luonto ottaa mökkimme omakseen
Sitten tulee Elisa
Rakas ystävämme Elisa-harakka
Kimpoilee piiloon
Hassu lintu
Ja Olavi-orava
sillä on pesä pihamännyssä
Jospa osaisimme olla hiljaa

Selite: 
Mökkiruno 2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Voihan söpötys <3

Ihana runonen luonnon pikku ihmeistä, joita saamme seurata, kun olemme hiljaa.

 

Käyttäjän kaikki runot