Janoava harhaileva sielu

Runoilija Sadunhohtoako

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Without Words, without Writing and without Books there could be no concept of Humanity"
 

Yksinäiseltä vaikuttava sielu

janoamassa kauniin ja kokonaisvaltaisen

rakkauden perään,

mutta kohtaamattomuus ja

riittämättömyys tuntuu saartavan joka puolelta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot