Kivun kautta kasvanut

Runoilija Minde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suuri kiitos kaikille, jotka lukevat ja arvostelevat runojani.
© ~ Onnellinen runotyttö
 

Jokainen ihminen voi satuttaa toista
mutta rakastamiseen tarvitaan enemmän

Minä halusin olla se
jonka huulilla kasvatit hymyä
mutta teit minusta vahvemman

Kivun avulla minusta tuli selviytyjä
eivätkä vanhat haavat koskaan hävinneet

ne jättivät jälkensä

Repeytyessään auki satuttivat enemmän
kuin aiemmin

Sinä vahvistit minua rakkaudellasi
välillä sekin sattui

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot