MANifesti

Runoilija from Brooklyn New York

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I have traded my memories for things

3.1.2010 poistin runoni taas,
yritys numero kolme
 

Sinä olet juoksuhiekkaa

Miehet ovat maailmankaikkeuksia,
monimutkaisia komplekseja

Auktoriteettejä, parannuskeinoja, käyttöohjeita
kaikkiin universumin heikkouksiin,
kylkiluista väsättyihin sun muihin epäloogisuuksiin

Itsepäisiä ja
-näisiä

Eivät mitään marionetteja, nukkeja, leluja,
kiinalaista posliinia, joka pudotessaan rikkoo myös kahvipöytäkeskustelun

Pidät omasi & minun maailmani kasassa

Selite: 
All my loving
Kategoria: 
 

Kommentit

Mmh, oiva oodi miehelle. Tällaisia lisää.

Runo on mielenkiintoinen,mutta sortuu seksismiin "Eivät mitään marionetteja, nukkeja, leluja,
kiinalaista posliinia, joka pudotessaan rikkoo myös kahvipöytäkeskustelun"Oletan että viittaat tällä säkeistöllä naisiin.

Aikamoinen MANifesti.

Ajatuksia herättävä.

 

Käyttäjän kaikki runot