Nimetön

Runoilija Clemency

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, toive, unelma, tähdet kuu ja suudelma.
 

Jouluna ulkona voi maistella taivaalta leijailevia lumihiutaleita.
Kävellä pakkasessa kimaltelevissa hangissa.
Katsella kuun kultaavia jäätyneitä järviä, kauniita puroja.
Nähdä joulun kirkkain tähti hopean hohtoisella,
revontulein koristelulla tähtitaivaalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot