Väreiden viesti

Runoilija Clemency

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus, toive, unelma, tähdet kuu ja suudelma.
 

Yksinäisyyden metsä kutsuu
talvea, kyyneliä ja muutamia ystäviä.

Tule kuuntelemaan metsän hiljaisuutta,
tule katsomaan tuulien tanssia.

Katso väreisiin veteen,
näet siellä kyynelemättömän
tulevaisuuden.
Toteuta se.

Näe prinssisi väreistä,
koe unohtumaton retki onneen ja rakkauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi. kaunista. vaikka en kovin ajatuksella jaksakaan nyt lukea, tiedän, että tämä on kaunis. kaikki runot, joissa on sanat prinssi ja värit ja metsä, sekä tanssi, ovat kauniita.

 

Käyttäjän kaikki runot