Kaikkialla

Runoilija Hopedantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen huomannut, että näitä runoja syntyy, kun sietokyky ylittyy!
 

Laiturilla.
Laineiden liplaptus rannalla


tasainen, pehmeä ääni, joka minut rauhoittaa.

Juna-asemalla.
Ihmisten vilinä, toisten töniminen


pitää varoa, ettei satuta toisia.

Puiden lehdissä.
Havinassa, joka kertoo kesän saapuvan


ja auringon taas valaisevan minunkin tietäni.

Omissa sairaissa kuvitelmissani
Unettomissa öissä, joita kauhulla odotan


tunnen jääväni taas yksin.

Sinä olet

kaikkialla.

Selite: 
joskus sitä tekee elämästä vaikeempaa ku se ehkä oikeesti on.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja haikea runo, pidän!

kaunis ja haikea runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot