Tämä hetki

Runoilija Hopedantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen huomannut, että näitä runoja syntyy, kun sietokyky ylittyy!
 

Rakkaudessa
et tunne antavasi liikaa.

Et tunne
sinulta vaadittavan liikaa.

Rakkaudessa,
haluat myös jakaa itsesi toiselle,
antaa rakkautta ja huolenpitoa.

Rakkaudessa,
tunnet saavasi sitä niin paljon
kuin tarvitset.

Silloin vaaka on tasan;
yhtä paljon
ja yhtä paljon.

Sopusuhde.

Kumpikin on onnellinen.

Vaa'an ollessa epätasapainossa,
on onnikin horjuva.

Selite: 
...ja meidän vaaka ei ikinä tule olemaan tasapainossa. Tajusin sen tänään. Masentaa, kun tietää elävänsä tällä hetkellä mitä ihanimman ihmisen kanssa, mutta sen lisäksi tietää senkin, että silloin kahdeksankymppisinä ei kyllä istuta samassa huoneessa takkatulta katsellen, yhteinen elämä takana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot