Usko huomiseen

Runoilija Hopedantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen huomannut, että näitä runoja syntyy, kun sietokyky ylittyy!
 

Se auttaa näkemään auringon pilvien välistä.
Se hellittää ikävän kylmien kahleiden puristusta.

Se antaa voimia nousta aamulla ylös sängystä.
Se valaa rohkeutta astua pois pimeydestä.

Se on usko huomiseen.

Aamusta aamuun.

Selite: 
Ja sitä seuraavaan... Ja sitä seuraavaan... Ja tekee Se paljon muutakin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot