Tahdon

Runoilija Hopedantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen huomannut, että näitä runoja syntyy, kun sietokyky ylittyy!
 

Minä haluan...

...sinun olevan onnellinen
minun kanssani

...tuntea sinut vierelläni
maata sylissäsi

....sinun ymmärtävän minua
vaikka itse olisitkin eri mieltä

...uskoa rakkauteesi
vaikka olisitkin kaukana poissa

...sinut takaisin kotiin
minun luokseni

...sinun rakastavan minua, sellaisena kuin olen
myös niiden virheiden kanssa, joita minussa on

Minä haluan olla onnellinen
sinun kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa rakkautta

 

Käyttäjän kaikki runot