Hyvää uutta vuotta

Runoilija Hopedantti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen huomannut, että näitä runoja syntyy, kun sietokyky ylittyy!
 

Seison yksin pihalla,
katson taivaalla lentäviä raketteja.

Mietin, mitä teet nyt.
Sinä varmaankin seisot lonkerötölkki kädessä,
juhlit sinulle rakkaiden ystävien kanssa,
ammutte raketteja ja nauratte.

Sinulla on niin hauskaa,
että et edes viitsi
toivottaa minulle hyvää uutta vuotta.

Sinulla on niin hauskaa,
että et edes ajattele,
kuinka kaipaan sinua,
ja kuinka olen sinua,
ja tätä iltaa sinun kanssasi
odottanut.

Ja minä mietin,
kuinka voisin
olla sinun kanssasi nyt,
jos vain välittäisit enemmän.

Selite: 
HELVETIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010 KAIKILLE!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot