Mee hoitoo

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

Nuori terve mies
hyvätapainen, osaa käyttäytyä
mukava ja sosiaalinen
ei pelkää puhua ja on helposti lähestyttävä

Toisinsanoen harmaata massaa
tavis
normaali
merkityksetön

Pitäs kai mennä hoitoon, ja hankkia diagnoosi että olis poikkeava että joku ees välittäis "ku sulla on se ja se ongelma"

Diagnoosi todisteeksi siitä että on yksilö.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ovelasti naulan kantaan. hyvääsyntymäpäivää myös

 

Käyttäjän kaikki runot