Tapion tytär

Runoilija Puszta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I hate Mondays.
 

Piirrä minut todellisuuteen,
anna minulle ääriviivat.

Kierrä kolmasti ympäri
ja anna etiäisten vietäväksi.

Pelasta peikon luota,
sinisen vuoren uumenista.

Maalaa takaisin elämään,
veto vedolta selkeämmäksi.

Anna minulle värit
ja kaikki maailman harmaat sävyt.

Selite: 
rakasta minut reunalle, sen yli ikuisuuteen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot