kokonainen

Runoilija satusanna

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 10.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään yöllä,
kun kätesi hivelee
selkärankaani
edestakaisin.

Karhea leukasi
ja hellät huulesi
niskaani vasten.

Käännyn,
ja sormesi tervehtivät
vanhaa arpea vatsallani.

Lantioni odottaa,
että sinä tulet.
Ja minä olen
kokonainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä alkuhan sinulla

 

Käyttäjän kaikki runot