Sydämen muotoinen rasia

Runoilija survivor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran mä kirjoitin
sun nimen
pieneen sydämenmuotoiseen
rasiaan,
ja suljin sen lukolla.
Avaimen heitin kauas merelle.
Silloijn tiesin
että sä oot se
mitä mä haluan,
nyt ja ikuisesti.

Älysin että suljettuani,
sut sydämenmuotoiseen
rasiaan,
suljin sut sydämeeni.
Ja avaimen sydämeeni
kadotin muilta,
nyt olen omaisuuttasi.<3

Selite: 
=)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot