valkoisia luumunkukkia

Runoilija kristallikyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi kaikki pelkäävät pahaa,miettimättä yhtään mitä itse ovat?
 

ja niillä sanoilla
sinä loit minut onnelliseksi
annoit pienen käteni hiljaa
musertua sinun suureesi
omenapuitten kasvaa
lehdoiksi joiden taivaassa ei ole rajoja
joiden maalla ei ole
niitä pieniä
valkoisista
kivistä koostettuja polkuja
jotka eivät johda
kukkivien luumupuiden lehtoon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot