Minä

Runoilija RomantiX

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taidan olla hieman outo ihmiseksi
Tahdon vain muuntaa vihan rakkaudeksi

Tahdon vain piirtää sateenkaaren huoneeni seinään
Istua hiljaa yksinään

Kävellä hymyillen tihkuisessa sateessa
nukkua ladossa, heinäisessä vuoteessa

Herätä viereltäsi
ja nuuhkaista paitaasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Et ole yhtään outo ihmiseksi, olet vain rakastunut. :)
Ja kukapa meistä ei rakastunut haluaisi olla.
Hyvin kirjoitettu runo.

Hieno runo!

Tämä on aivan ihana. Juuri tuollaisia ihmisiä maailma kaipaisi lisää.

Ihana runo, just minusta kertova; jos sinä taidat olla outo ihmiseksi, niin sitten minäkin taidan olla..:)

TODELLA KAUNIS!
Suosikkeihini.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
RomantiX Sinä 1.5.2005 6 Runo
RomantiX Luonasi 8.12.2004 5 Runo
RomantiX Tyhjää 1.12.2004 5 Runo
RomantiX Hautausmaa 21.7.2005 4 Runo
RomantiX Minä 25.5.2005 4 Runo
RomantiX Rainbow 18.2.2011 3 Runo
RomantiX Kaipaus 19.12.2005 1 Runo