Tyhjää

Runoilija RomantiX

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sen vaahteran alla sua ensi kerran suutelin
keltaiset lehdet putosi maahan kieppuen
Rakkauden äänin, rakkauden sävelin
Lintujen laulu oli kauniimpaa kuin ennen.

Sen vaahteran alle mä eilen palasin
Keltaiset lehdet putosi maahan kieppuen
Vailla sävelmää, ilman sinua itkin
Lintujen laulu oli tyhjää aivan kuin sua ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että, surullinen on sinun runosi...Mutta niin hieno...Niin kaunis.

Ah! Vetää aivan sanattomaksi. Todella kaunis!

kaunista. toimii. en osaa sanoa tästä tämän enempää, mutten tarkoita etteikö tämä olisi saanut hetkeksi minutkin pidättämään hengitystä.

Elämässä kaikki on kaunista, kun rakkaus asuu sinussa.
Herkkää ja hellää runoilua haikealla lopulla.

voi.....*niiskuttaa* ehkä jonain päivänä linnut taas sinulle kauniisti laulaa

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
RomantiX Luonasi 8.12.2004 5 Runo
RomantiX Kaipaus 19.12.2005 1 Runo
RomantiX Tyhjää 1.12.2004 5 Runo
RomantiX Hautausmaa 21.7.2005 4 Runo
RomantiX Rainbow 18.2.2011 3 Runo
RomantiX Sinä 1.5.2005 6 Runo
RomantiX Minä 25.5.2005 4 Runo