Rakkaalleni

Runoilija ElonOnnetar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1990

liikaa tunnetta...
 

Ikävä sinua, rakas..

Onko minun sinua?
Minä haluaisin ikävöidä,
mutta miksi en tunne mitään?

Menetänkö nyt
jotain arvokasta
sellaista mitä en koskaan löydä.
Olet täydellinen minulle,
ehkä liikaakin..

Rakastan..

Mutta pelkään..

Menettäväni sinut..

Selite: 
..
Kategoria: 
 

Kommentit

hyviä ajatuksia, haurasta ja kaunista runoilua, pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot