Pikkusisko

Runoilija ElonOnnetar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 19:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.2.1990

liikaa tunnetta...
 

Pikkusisko haluaisin ottaa sinut syleilyyni ja rutistaa

pitäisin sinut lähelläni
varjelisin jokaisen askeleesi, ettet kiveen kompastuisi

mutta mitä nyt kun olet jo kompastunut maailman kiviin

se sattuu siskoni minuunkin

miksi et tartu käteeni,kun ojennan sen sinulle

olet näyttänyt, että pärjäät yksinkin,
mutta pyydän

nyt tartu käteeni.

Selite: 
Rakkaudella siskolleni <3 i love you
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi ihanan kaunis runo, siitä kuinka rakkaita läheiset ihmiset voivatkaan olla! Hienoa.
Ja kiitos kaunis arvostelustasi.

 

Käyttäjän kaikki runot