19.9.2001

Runoilija Hansu1984

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä aikaa kulunut on jo 6 vuotta,
tunsin kipua mutta en osannut aavistaa
mikä koski..
Kipu oli kova, tiesin että jotain on vialla..
Unia tulevasta näin ennen kuin minuun koski..
Enne-unia ne olivat..
Kipu oli kova, tiesin että jotain on vialla..
Eräänä päivänä, ovikello soi..
Sieltä tuli suru-uutinen,
sinun rakkaimpani nukkumisesta..
Hyväksynyt en vielä nukkumistasi en ole,
vieläkin toivon ja kuvittelen jälleen sinua halaavani,
sanovani rakastavani sinua rakas isäni !
Ikävä sisälläni raastaa ja sydän huutaa välillä tuskaa,
kun sinä poissa olet..
Tiedän kumminkin, että sinä elät minun kanssani
jokaista päivää,
jokaista minuuttia,
jokaista sekuntia..
Rakastan sinua aina, unohdu et koskaan
RAKAS ISÄNI !

Selite: 
Ikävä vieläkin.. Runo tehty isän kuoleman vuosipäivänä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista...ja niin mulle ittelle omakohtaista...joulukuussa on mun isin kuolinpäivä...se vie tahtomattaankin aina vireen joululta....vieläkin...

 

Käyttäjän kaikki runot