En tahdo rakastaa enää sinua

Runoilija Caravansary

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen kirjoittaja, rakkauden ja surun saartama.
 

Eikö kipu sydämein
koskaan kuole pois?

En tahdo rakastaa enää

Kun viileiden lakanoiden tuoksu
ja illan sininen hämärä

kietovat minut syleilyynsä,

ja kun puulattia narisee vanhuuttaan
ja sade hakkaa ikkunoita

en voi ajatella mitään muuta,

kuin sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tää kosketti. Kaunista, tykkään.

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot