Sinä

Runoilija Mehuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmöinen vähän hullu ja sekopäinen tyttö (tai nuori nainen, ihan miten vaan..) täältä Etelä-Pohjanmaan suunnalta. Rakastan uusia kokeiluja ja kaikkea tyhmää ja uhkarohkeaakin ja olen aika helposti taivuteltavissa kaikkeen uuteen ja outoon. Harrastan haaveilua, sienten mussuttamista, partiota ja kirjoittelua. Minusta saa usein melko räväkän ja rohkean kuvan mutta oikeasti olen hyvin herkkä ja haavoittuvainen sisältä.
 

Näen sinut kaikkialla,
kotona, koulussa ja unelmissa.
Kirjoitin nimesi käteeni mustalla tussilla,
se haalistuu mutta,
sydämeni tuska ei milloinkaan.
Kuuletko kuinka sydämeni huutaa?
Se huutaa ja vääntyy tuskissaan.
Magneetti sitä luoksesi vetää,
ja tuhoat sen aina uudestaan.
Vedä, vedä luoksesi,
tuhoa minut sanoillasi.
Ota, ota luoksesi,
sekoita pääni valheillasi.
Iske sanasi suoraan sydämeeni,
linnoittaudu haaveisiini,
mutta älä enää koskaan,
usko rakkauteeni.
Seison kallion jyrkänteellä,
voisin lopettaa kaiken hyppäämällä,
alas, niinkuin moni ennen mua.
Se tuskin sua satuttais,
sä tuskin enää välittäisit.
Nauraisit vaan ja lähtisit.
Sydämeni yhä huutaa,
sun nimeäs.
En kestä tätä tuskaa,
jonka aiheutit.
Raaputan nimesi seiniin,
oviin ja puihin,
mutta sinä vereni vuodatit,
raaputtaessasi sen sydämeeni.

Selite: 
Kirjoitin tämän pari vuotta sitten ollessani masentunut menetettyäni yhden rakkaimmista ystävistäni, joka tuntui välillä olevan enemmänkin kuin ystävä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot