ELIN

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

katsoit, kuin tuntien

tartuit haluten lanteista,
kouraisit pakarasta
sivellen sisäreittä pikkusormellasi

suutelit rintaa, kaulaa, huulia
kuin sinun ei ikinä enää annettaisi koskea
rakastit hetken niin palavasti, polttavasti
sain jotain kauniimmin
kuin koskaan ennen

tänään silmäni näkevät nälkää
alakerrassani tanssitaan

haluan sinun purevan huulista
katsovan minua
vielä kerran

Selite: 
haluan elää uudestaan<br /> Eric Carmen - Hungry eyes
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot