Mummille

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Ilta, jona kerroit joka-iltaisen
Orava-sadun.
Tunsitko viileän tuulahduksen?
Nukahdimme kädet ristien
viimeiseen iltarukoukseen.
Kun vain olisin tiennyt sen olevan.

Veit mukanasi kolme kotia,
kaksi tervettä ihmistä.
Jättäen tyhjiön, surun ja ikävän,
sekä kannustavan rakkauden,
jolle hymyilemme.

Iltaisin silmät sulkiessani
toivotat vieläkin peitellessäsi
"Kauniita unia
oman kullan kuvia"

Suukottaen otsalle.

Selite: 
Opetit rukoilemaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis, herkkä ja koskettava on runosi

Kaunis. Onneksi on muistot

tässä itse mummona lukiessa silmäni kostuu..kaunista herkkää

Hieno ja Sydänlämmin.

Kaunista herkkää muisteloa

 

Käyttäjän kaikki runot