Ikuinen ikävä

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Harmaan eri sävyt hiuksissasi
ja se suklaamannapuuro,
jonka löysin ensimmäisen kerran omin avuin.

3dl maitoa
½dl suklaamannasuurimoita
ripaus suolaisia kyyneleitä,
joita vuodatan muistoihin
aina aamuisin.

Selite: 
Mummia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

oi suloisuutta ! :)

Äärettömän kaunis muistoruno! Muistot säilyvät sydämessä ikuisesti. Koskettavasti kirjoitat.

muisto ja kunnioitus mitä suloisin

 

Käyttäjän kaikki runot