toiveajattelua

Runoilija kissankulta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luulin että runot olivat jo tehneet sen, mihin ne pystyvät, kun nuoruuden surut ja pelot kantoivat puolestani. Mutta samat runot jaksavat kantaa vielä enemmän.
 

Minä haluan tulla luoksesi
ja nukahtaa vierellesi
herätä tuoksuusi
suudella sinua
matkustaa yhdessä kaikkiin maailman maihin
ja katsoa kaikki maailman elokuvat
kuunnella nauruasi
ja sadetta kesämökin katolla

Enkä tiedä olenko
liian heikko vai vahva
kun tyydyn haaveilemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana

 

Käyttäjän kaikki runot