Keltainen

Runoilija piukula

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä. Kunnolla.
 

Se on.
Minun. Omani. Kaikkien.
Aarteeni. Lähteeni.

Kaiken alku ja loppu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot