Ilta

Runoilija piukula

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä. Kunnolla.
 

Tämä ilta.

Psykologisia totuuksia ja vettä kirpeinä kulauksina.
Sininen stabilo.
Iho.
Huominen.

Uusi vai entinen.
Kumpi voittaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot