Haluatko sulattaa sen?

Runoilija Marimma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


hassutyttökahvinkeittäjäauringonpiristäjä - Portem

Suosikkeja, ystäväisiä:
Halikam
~~Ocean Soul~~
Wolver


Te niin paljon kaunista ja hyvää palautetta olette antaneet, ja aivan mahtavia runoja kirjoitatte, vaikka sitä en aina muista tai jaksa teille kertoa, mielentilastani riippuen.. *potee hieman huonoa omaatuntoa*...


Sinä Rakas Wolver olet niin paljon hymyjä, iloja ja onnen kyyneleitä elämääni tuonut että joskus minusta tuntuu jotta kaikista niistä minun tunteistani ja ajatuksistani sinuun saisi varmaan vähintäänkin yhden kirjan. Sinä olet tärkeä. Sitä unohtaa ei saa.. Rakastan sinua :) Kulunut lause, mutta vielä se merkitsee niin paljon.
 

Kuin lumikide kielellä,
sydämen jää voi sulaa.
Paljastaa altaan rakkauden tunteen,
ikävän kaipuun.

Selite: 
Äh. no lyhyestä virsi kaunis. josko se tässä toimis jotenkin. Tosin että ajatus oli pitemmästä, mutten sitten osannutkaan jatkaa. Päätin että se on sitten siinä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on. Hienompaa olisi jos joku sulattaisi sen jään.

Erittäin toimiva vertauskuvainnollinen runo.
Ilahduin tästä.

Turhat jupinat pois ja kaikki oleellinen tiiviiseen pakettiin. Hieno!

Se on herttainen, mutta ehkä se kaipaisi vielä jotain niin sanotuksi loppu ajatukseksi, sillä näin avoimena se häiritsi ainakin minua, mutta silti - pidän.

ihana *huokaa*

minä jo luulin, että sinä tyttö lainkaan et enää runoile *mur*

Toimii kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot