Kuiskaillen

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuiskaat, eikä kukaan kuule kun puhut.
Hiivit, ja kukaan ei huomaa kun saavut.
Olet hiljainen.
(Tai ehkä olet niin tyhmä, että pelkäät paljastavasi sen.)

Puhut harvoin, mutta tavallisesti.
Kun saavut, et vedä huomiota puoleesi.
Olet liian tavallinen, ja tylsä.
("Ei se edes osaa pitää hauskaa!")

Huutonaurusi kuuluu läpi kaupungin.
Jokainen kuulee kun saavut.
Olet villi ja riehakas.
(Tai juonut jotakin.)

Eikö ihminen ole koskaan tyytyväinen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot