Nimetön

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli havisuttaa puiden lehtiä.
Sade kastelee ulos uskaltautuneet ihmiset.
Aurinko kuivattaa, minkä Sade on jo kastellut.
Sateenkaaren voi havaita taivalla.

Ukkosmyrsky pelottelee lapsia.
Salama halkoo taivasta.
Aurinko ei silti luovuta.

Hyökyaallot peittävät kaupungit alleen.
Maanalainen Maanjäristys sen lie aiheuttanut.
Pyörremyrskyt tuhoavat kodit.
Sateenkaari on jo aikoja sitten luikkinut karkuun.

Onko jotakin vielä pelastettavissa?
Voiko Aurinko vielä pelastaa päivän?
Uskaltaako Sateenkaari vielä palata paikalleen?

Ukkosmyrsky hellittää,
vie mukanaan Salamat.
Tuuli puhaltaa pois pyörremyrskyt.

Maanjäristykset vihdoin hellittävät,
Hyökyaallot vievät mukanaan,
Aurinko palaa taivaalle,
Sade juhlii,
ja Tuuli ilotsee Sateenkaaren palaamista
siniselle Taivaalle.

Selite: 
Hmph. Kaikenlaista vilkaisu ikkunasta ulos saakin aikaan. Vaihteeksi sitten tällaista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Havaintokykysi ja mielikuvituksesi ovat tallella.Luovuus tulee läpi.Lopussa toivon näköala.
Onnea tänään.

 

Käyttäjän kaikki runot